Hver dag frem mot Verdens Stemmedag (World Voice Day), vil vi her på evta.no gjøre litt stas på de som har planlagt et arrangement. Det er i øyeblikket fem arrangementer planlagt i Norge, men vi håper jo så klart på fler! Det er fortsatt mulig å registrere sitt arrangement på: worldvoiceday.org. Først ut er et flott korarrangement som vil bli avholdt på Trondheim Torg.

Kormaraton med Coralua!

 

Arrangørene bak korfestivalen Coralua Trondheim International Choir Festival inviterer til en utekonsert ved Trondheim Torg torsdag 16. april kl 17:00-19:00. Ulike kor og sanggrupper vil bidra til å markere Verdens Stemmedag med et sangmaraton. Både store og små er representert, og det blir garantert noe for enhver smak. Coralua krysser fingrene for deilig vårstemning i Midtbyen, med mange lystige forbipasserende som setter seg ned og nyter musikken.

OBS! Stor risiko for å bli smittet av sangglede!

 

Coralua Trondheim International Choir Festival ble arrangert for første gang i 2014. Festivalen består av workshops, utflukter og konserter. Årets utgave av Coralua er planlagt 22.-28. august 2015. Påmeldingsfristen er 15. april. Både kor, dirigenter og enkeltsangere kan melde seg på. Les mer på www.coralua.com eller besøk oss på Facebook.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.