Kjære medlemmer

Det nærmer seg sommerferie og mange er nå opptatt med eksamensavvikling og avslutningskonserter. Det har vært et spennende år i evta.no norsk stemmepedagogisk forum med et medlemsblad, to årsmøter og to seminarer (det ene var et mini-seminar med innlegg om vibrato) og ikke minst omlegging av systemet vårt og oppgradering av nettsiden. Vi er svært fornøyd med dette, men det er fortsatt noen utfordringer knyttet til innbetaling av medlemskontingent. For å betale kontingenten må man også lage profil på den nye nettsiden http://evta.no/. Styret er behjelpelig om det er spørsmål knyttet til registreringen. Noe av grunnen til vi har valgt denne løsningen er å få medlemmene inn på den nye nettsiden og det sparer styret for en del arbeid med utsending av giroer. Dessuten er det en glitrende mulighet for medlemmene til å bruke nettsiden mer aktivt. Her har vi et stort forbedringspotensiale. Vi trenger hjelp til å nå målet om en levende nettside. Her kan medlemmene lage grupper og starte diskusjoner/spørsmål/samtaler. Vi trenger også tips til bøker og annet utstyr som er nyttig i undervisningen og arbeid med stemme slik at vi kan legge det ut på nettsiden. Det er også en aktivitetskalender på nettsiden som oppdateres fortløpende. Vet du om stemmerelaterte kurs eller konkurranser kan du sende det til oss som vi publiserer på nettsiden.

Vi ber alle medlemmer om å være litt tolmodige når det gjelder omlegging av system. Dette tar tid og ikke alle syns den nye kontingentinnbetalingen er en enkel løsning. For de som ikke har betalt innen fristen, kommer vi til å sende en giro per mail i løpet av juni.

Det er duket for nok en spennende høst i norsk stemmepedagogisk forum. Vi har et mål om å utgi et nytt medlemsblad og en plan om månedlige innlegg på nettsiden vår. I tillegg har styret sammen med årsmøtet satt dato for neste årsmøte og seminar. Sett av 9-10. april 2016 allerede! Temaet for seminaret er på idéplan. Blant annet er belting, alexanderteknikk og akupunktur er nevnt. Vi er allerede i gang med planleggingsprossessen og jobber for et spennende seminar med dyktige innleggere og foredragsholdere. 

God sommer – vi gleder oss til høsten!

Kenneth Sørum Bekkemoen
Styreleder

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.